Covid-19 numbers as at May 5, 2020

32
80



Health director-general Dr Noor Hisham Abdullah announces the latest statistics on the Covid-19 outbreak in Malaysia.

Read More:

Laporan Lanjut:

Free Malaysia Today is an independent, bi-lingual news portal with a focus on Malaysian current affairs.

Subscribe to our channel –
——————————————————————————————————————————————————
Check us out at
Follow FMT on Facebook:
Follow FMT on Dailymotion:
Follow FMT on Twitter:
Follow FMT on Instagram:
Follow FMT Lifestyle on Instagram:
Follow FMT Ohsem on Instagram:
——————————————————————————————————————————————————
Download FMT News App:
Google Play –
App Store –

#FMTNews #Covid19 #CoronaVirus #DrNoorHishamAbdullah

Nguồn: https://sanxuatphucnguyen.com

Xem thêm bài viết khác: https://sanxuatphucnguyen.com/tin-hot/

32 COMMENTS

  1. Seem legit hmmm no more road block today car appear highly increase compared to yesterday. But Positive case getting lower,good new so far.

  2. well im not sure what to think right now, on one hand, its great that we are showing greater signs of improvement, on the other we do not know how much hidden cases are there in malaysia not to forget about asymptomatic cases as well. pray things go well from now on.

  3. Subhanallah…
    Sama2 lah kita berdoa kpd Allah agar malaysia dibebas kan dari wabak ini…
    Innshaallah…

  4. hopefully tak ada side effect sgt dari pkpb ni.. banyak sangat yang alpa dan tak nak ikut sop yang ditetapkan.

  5. Only reason the cases are so low is because the country is not doing enough tests that truly represents the country's infection rate.

  6. dari smlm perasan komen mcm nk mntak sgt infection naik sbb pkpb , aku pon tak paham korang ni… kalau korang mntk cmtu nti tu yg dpt sbb tiap kata2 tu doa… positive sikit gengg doa pada tuhan agar semua progress ni dimudahkan bukan keep blame org lain…

  7. InshaaAllah.. Moga kita smua sntiasa mgekalkan social distances, mgamalkan kbersihan, pemakaian mask jdkan habit ..#kitajagakita #kitabelummenang #teruskanberjuang

  8. 24 bukan warga negara dari 30? Buat habis duit negara la bela durang ni. Screening, hospital bed , ubat. Tak boleh ke suruh semua warga asing balik saja….

  9. Dah nak raya terus tak ada kes covid terus tak ada orang mati kena covid hari ini??? Ye ke?? Dont show your stupidity over here pn !!!

  10. Syukur…semoga kes akan terus menurun. Mungkin jk tak ada warga asing, kes baharu taklah sebanyak itu…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here